Maria föreläste om ‘A Business Formula – Hur du får ut mer av ditt Arbetsliv och Affärsliv’ hos oss på Stockholms Handelskammare. Detta inom ramen för vår storsatsning; seminarieserien Driva företag. Maria är en toppföreläsare som trollbinder sin publik. Hon ger tänkvärda och viktiga budskap som stannar kvar hos oss som lyssnar. Vi ger Maria de varmaste rekommendationer.

Helena Lind

Projektledare, Stockholms Handelskammare

Maria har varit ett stort stöd för mig i min roll som VD och ägare. Med sin klokskap och skarpsynthet för affärer och ledarskap och sitt stora engagemang har hon coachat och stöttat i både med- och motgång. För mig som ensam ägare är det viktigt med ett utanförperspektiv, det bland mycket annat har Maria gett mig på ett mycket bra sätt.

Gabriella Finnborg

VD och Ägare, Prat PR AB

Jag träffade Maria på hennes föreläsningar för SWEA i West Palm Beach. Vi är en grupp kvinnor med imponerande erfarenheter som svenskar i USA. Marias föreläsning och framförande är så förtrollande att den når vår själ.

Susanna Grubb

Ordförande, SWEA South Florida

Det var mycket intressant av lyssna på dig och den mycket speciella livsresa du gör. Ditt koncept är guld, dvs. du är en stjärna både i business och i konsten att vara närvarande i nuet.

Maria Lindelöf

Hälsocoach/Egen företagare , Livsstilsforum