Om M&M

Maria Mattsson vill genom ‘A Business Formula’ nå fram till Er som är ägare och ledare och förbättra hela Ert arbetsliv. Via sina workshops presenterar Maria sitt nytänkande i ett starkt business koncept för att förbättra arbetsdagen. Det ger dig en större träffsäkerhet som gör att du sparar tid. Det ger genvägar i arbetslivet. Genvägar för att nå dit du vill snabbare och enklare. Som också får en positiv påverkan på hela ditt liv.

Viktiga punkter som samarbete och teamwork tas även upp tillsammans med konflikthantering och problemlösning. Vidare vikten av hur man utformar större affärer och affärsmöten, ett nytänkande inför Era affärsrelationer, produktiva affärsmöten och affärsresor ger en ny form av tillfredsställande känsla för alla parter.

Om Maria Mattsson

Maria är författare till boken: ’Livsformen – Så får du ut mer av livet’. Sedan hon publicerade boken har hon ägnat sin tid till att nå ut till fler; genom att möta människor i föreläsningar, workshops och i individuell handledning. Parallellt har hon fortsatt sitt skrivande och skapat ett Business Koncept: ’A Business Formula’, där hon även möter och inspirerar entreprenörer och ledare utifrån sina insikter och spaningar från sitt liv, sin entreprenörsbakgrund samt alla erfarenheter från att ha arbetat i ledande befattningar i 25 år. Hennes senaste tillskott i Business Konceptet presenterar hon som: ’Fortsättningen’, som också speglar hennes inre resa, till att finna den viktigaste nyckeln till framgång.