Är på väg hem. Det har varit en fin resa, med möten i Florida som inspirerat.
Häromdagen passade jag på att hälsa på i ’Classic Bookshop’ i Palm Beach. Ni som följer mig vet att jag gick in där för drygt tre år sedan, strax efter att min bok publicerats, och frågade om de var intresserade att ta in den. Ville höra hur det gick och fyllde på lagret. Det känns lite speciellt att se sin egen bok i hyllan där.
Åt brunch på ’Surfar’ restaurangen bredvid, och hade ett jättetrevligt samtal med en familj, som genom att lyckas med sitt företag, som de startade för tio år sedan, nu bor i Palm Beach. De berättade att de aldrig trodde att de skulle kunna skapa sig ett liv, med en ekonomi som gjorde det möjligt. Det var ett möte som inspirerade; de kändes både enkla, fria och inte minst lyckliga. De läser nu ’A Life Formula’.

Världen känns egentligen ganska liten när man är ute och reser och möter människor från olika kulturer. På vägen hit flög jag via London och bytte till ett plan där stor del av medpassagerarna var spansktalande, från olika latinamerikanska länder. Den resan kändes olik mina andra. Det var en annan känsla; friare på något sätt, med mera liv. En skön påminnelse om att oavsett vad vi har för bakgrund eller vilken kultur vi kommer ifrån, så är vi lika, och det är med olikheterna som vi berikar och inspirerar varandra. Det är det några ’världsledare’ som behöver påminna sig om.

Har också haft några lediga dagar, utan att vara uppkopplad, bara varit med mig själv vid havet. Har nog aldrig tidigare känt en sån stillhet och ro, inombords. Ibland behöver man resa iväg, komma bort från vardagen; för att ge sig själv möjlighet till återhämtning, tanka energi och återfå balansen. Det är verkligen en konst, livet;)

Delar här några bilder, och lite skön energi från havet.