Tack 2018. Välkommen 2019. Så skönt att vända blad.

Idag manifesterar jag allt det nya. Allt det som jag vill, önskar och drömmer om för 2019. Den här delen är lika viktig som fokuserat arbete. Man får en större träffsäkerhet och når snabbare dit man vill. Det är min erfarenhet. Hade ett samtal igår om mitt sätt. Vet att fler är intresserade. Så delar här nedan hur jag gör.

Det handlar om att vara sann mot sig själv. Sätta mål och drömma stort. För att det ska kunna hända. Det man vill. För om man lever utan mål och planer, är händelse styrd, dvs lever utifrån att man får se vad som händer, eller efter någon annans förväntningar. Då lever man ju inte sitt eget liv. Så ta taktpinnen och bestäm själv. Vad Du vill. Skapa det liv du vill leva. Din fortsättning. Börjar här.

Sätt dig ner i lugn och ro. Tänd ett ljus om du vill. Ta fram en skrivbok eller ett vanligt papper. Skriv ner dina viktigaste mål, projekt och drömmar. Övergripande. Sätt också specifika mål om du vill och andra detaljer. Men se till att det inte begränsar det du vill ska kunna hända. Jag brukar lämna utrymme åt att oväntande saker ska kunna hända. Styr jag för mycket så kanske jag inte når dit jag vill;)
Läs sedan igenom: Gå in i känslan för varje mål. Som att du redan lyckats nå dit du vill. Som att du redan är där. Hur känns det? Vad har du uppnått? Vad säger du till dig själv? Vad säger människor omkring dig? Var är du någonstans? Hur ser det ut? Kanske känner du även dofter och upplever en speciell stämning. Det här är en viktig del i manifesterandet. För när vi går in i känslan för det som vi vill ska hända, så ger du dig själv en tydligare riktning.
Ibland vet man inte riktigt vad man vill. Så känner vi alla ibland. Men då brukar jag gå in i känslan för hur jag vill känna mig, tex varje dag när jag vaknar. Eller när jag arbetar. Eller vilka relationer jag vill ha. Tills jag vet vad jag vill mer specifikt.
Ta nu med din bok, eller ditt papper med dina mål ikväll. För var du än är, se till att skapa en liten stund att läsa dina rader. Eller lägg handen på boken eller ditt papper och gå in i känslan. Även om det ligger kvar i fickan eller i handväskan, mitt i allt firande där omkring tolvslaget. Men om du kan, gå åt sidan, tänd ett ljus och läs igenom mål för mål med din speciella känsla. Kanske med någon nära, som du litar på, som du vill dela din dröm med. Det handlar om att du nu aktiverar ditt nya. Du manifesterar dina önskningar. För att det ska kunna hända, med en större träffsäkerhet kommer du att nå dit du vill.
Tacka också för allt som varit. Tacksamheten är avgörande för livet och för din fortsättning. För om du inte är tacksam för allt som du redan har, och har upplevt. Hur vet man då hur det ska kännas? Sen.

Kom ihåg att allt börjar med ett första litet steg. I den stunden som du verkligen bestämmer dig, från hjärtat, så är du på väg. Allt händer inte på en gång. Men saker kan hända långt snabbare än vad vår mänskliga hjärna kan förstå. Livet är lite magiskt. Det är ett skönt förhållningssätt.
Och sen, var inte för hård mot dig själv. Livet handlar om hur vi förhåller oss till allt som händer. Det är ditt val, att ställa dig upp igen, när livet prövar. Motgångar ingår. Det är ju här vi lär oss, om oss själva. Om du upplever att du inte når fram, kommer vidare eller misslyckas. Prova någonting annat, ha en plan B. Vägen är sällan rak. Ibland är det omvägen som öppnar upp för nya möjligheter att komma in. Som till och med kan bli en genväg. Ibland till något helt annat. Många gånger upplever jag att livet prövar mig lite extra, precis innan jag når dit jag önskar. Som om jag måste bevisa att jag är redo.

Och bara en sak till: Allt jag vill är att inspirera till eftertanke. Så gör det på ditt sätt. Det finns egentligen inga rätt och fel. Det enda som vore synd är om du inte lägger ribban riktigt högt för vad du vill och drömmer om. Att vara modig och sann. Mot dig själv. För det är Din tid nu.