Deltog på en fantastisk dag igår, Prins Daniels Entreprenörsdag.

En dag då ett hundratal speciellt inbjudna unga entreprenörer från hela landet var inbjudna till en inspirationsdag arrangerad av Kungliga Ingenjörsvetenskaps akademien (IVA) och Prins Daniels Fellowship. Syftet med dagen är att inspirera unga till entreprenörskap och stötta unga entreprenörer.

Dagen inleddes med tal från Prins Daniel och Carl-Henric Svanberg, och vidare inspirerande intervjuer som hölls av Moderator, Mia Odabas, med Mia Brunell Livfors, Axel Johnson, Ilkka Paananen, Supercell och Jessica Schultz, Northzone.

Jag var en av flera Bordsmoderatorer och ledde runda bordssamtal den här eftermiddagen, med 9 drivna unga entreprenörer från flera håll i landet vid mitt bord, och hade också med förebilder: Henrik Treschow och Jessica Löfström, ExpanderaMera samt Nordeas nytillträdde Sverigechef Per Långsved vid mitt bord.

Så fantastiskt härliga genuina öppna samtal om utmaningar och möjligheter, med en vilja att dela med sig och försöka hjälpa varandra. Det här är bland det bästa jag vet. Det vet ni redan många av er som följer mig. Och att en sån här dag, få förtroende att leda ett samtal av det här slaget kändes som en stor ära såklart. Den kreativa kraften, och den genuina viljan att dela med sig av insikter och erfarenheter och att försöka hjälpa varandra att lyckas, är så otroligt kraftfull.

Det är tack vare Founders Alliance fina samarbete med Prins Daniel Fellowship och just den här dagen, som jag var med här igår. Entreprenörsnätverket där jag varit medlem i många år nu.

Så jag somnade lycklig igår. Det ger så mycket energi och glädje att få vara med i sammanhang där människor delar med sig ifrån hjärtat och önskar varandra framgång: För det handlar om att ha en passion för något, vilja göra gott. Som kommer flera till del.

Så tusen tack till alla som jag mötte i mingel och samtal. Till alla härliga entreprenörer och inspiratörer runt mitt bord. Och inte minst till Prins Daniel Fellowship, Kungl. Ingenjörsvetenskapsakademien (IVA) och till Founders Alliance.