KONCEPTET “A BUSINESS FORMULA”

Maria kommer att dela med sig av Konceptet: “A Business Formula”. Det är hennes Business koncept, som består av tre delar.
Den här lunchföreläsningen är för alla, som vill inspireras till att nå sin egen framgång. Sina egna mål och drömmar, snabbare och med en större träffsäkerhet. Med en känsla av meningsfullhet och lycka. Konceptet ger dig dina egna nycklar att lyckas med det du vill.

Ge dig själv en stunds avkoppling –  Låt dig inspireras!
VÄLKOMMEN!

NÄR: 27 MARS, KL 11-13
VAR: STOCKHOLM, Café Egoiste, ‘Enskilt rum’, MOOD Gallerian
PRIS: Den här lunchföreläsningen är kostnadsfri.

BOKA DIN PLATS: FULLBOKAT! 
Kaffe/te och lunchsmörgås serveras 

Konceptet “A Business Formula – Hur du får ut mer av ditt Arbetsliv och Affärsliv”. Ger dig nycklar till din egen framgång. Hur du får ut mer av ditt arbetsliv och affärsliv. Hur man kan få större träffsäkerhet, som ger nya förutsättningar att lyckas bättre med det du önskar i alla sammanhang. Även när man arbetar hårt och mycket känner man att allting går med lätthet och tar rätt väg. Effekten blir att alla områden i livet berörs av Konceptet: ‘A Business Formula’.

Maria Mattsson arbetar som Inspiratör. Är Författare, Föreläsare och AffärsCoach. Hon har en gedigen affärs- och entreprenörsbakgrund. Uppvuxen i en entreprenörsfamilj, utbildade sig till civilekonom och arbetade i ledande befattningar i över 15 är, innan hon startade eget företag för drygt 10 år sedan. Nu vänder hon sig åter till arbetslivet och affärslivet, och inspirerar ledare och entreprenörer med sitt Business Koncept: ‘A Business Formula’. Både med Föreläsningar, Workshops samt Individuell handledning, till ledare, ägare samt ledningsgrupper/styrelser.

KOMMANDE FÖRELÄSNINGAR:

STOCKHOLM DEN 10 APRIL KL 16-19 – MINI WORKSHOP
Mini Workshop: Konceptet “A Business Formula”

STOCKHOLM DEN 27 – 28 APRIL – WORKSHOP
Workshop 2 dagar, Konceptet: “A Business Formula”

Boka din plats: Under “Boka föreläsning” i Menyraden. För mer information kontakta Maria direkt:maria@mminspiration.se.