Ser fram emot den 23 januari. Är inbjuden att hålla en lunchföreläsning hos det kvinnliga nätverket, Quality Business Network i Stockholm. Med rubriken: “Din Egen Business Formula”.

Inbjudan:
Välkomna till vår Lunch & Learn i Stockholm. Plats: Hotel Terminus, den 23/1 kl. 11-13.

Vi möts för en trivsam nätverkslunch och får möta Maria Mattsson, M&M Business, som kommer att dela med sig av “Din Egen Business Formula”. Det är del två i hennes Business Koncept: ‘A Business Formula”, som består av tre delar.

Rubrik/Föredrag: ‘Din Egen Business Formula’
”Din Egen Business Formula” ger dig nycklar till din egen framgång. Hur du får ut mer av ditt arbetsliv och affärsliv. Hur man kan få större träffsäkerhet, som ger nya förutsättningar att lyckas bättre med det du önskar i alla sammanhang. Även när man arbetar hårt och mycket känner man att allting går med lätthet och tar rätt väg. Effekten blir att alla områden i livet berörs av Konceptet: ‘A Business Formula’.

Maria Mattsson arbetar som Inspiratör. Är Författare, Föreläsare och AffärsCoach. Hon har en gedigen affärs- och entreprenörsbakgrund. Uppvuxen i en entreprenörsfamilj, utbildade sig till civilekonom och arbetade i ledande befattningar i över 20 är, innan hon startade eget företag för drygt 10 år sedan. Nu vänder hon sig åter till arbetslivet och affärslivet, och inspirerar ledare och entreprenörer med sitt Business Koncept: ‘A Business Formula’. Både med Föreläsningar, Workshops samt Individuell handledning, till ägare, ledare samt ledningsgrupper och styrelser. Läs mer här: www.mmbusiness.nu

Väl mött!
Mvh,
Siv Thuresdotter
siv@qbnetwork.se
Detaljer
Tisdag, 23. januari 2018 – 11:00-13.00