28 november - MINI Workshop i Stockholm - "A Business Formula" - FULLSATT!

MINI WORKSHOP i Stockholm – Konceptet “A Business Formula”
Arrangör M&M Sweden AB
Tid 2018-11-28 08.30-11.00
Plats I Stockholm, 7A Strandvägen
Pris 795 kr ex.moms

VÄLKOMMEN att prova Konceptet: A Business Formula i en Mini Workshop. Utbildningen, konceptet, skapar en genväg för dig och din professionella framgång. Det är begränsat antal platser, så vänta inte för länge med att boka din plats.

Boka

Konceptet “A Business Formula – Hur du får ut mer av ditt Arbetsliv och Affärsliv”. Ger dig nycklar till din egen framgång. Hur du får ut mer av ditt arbetsliv och affärsliv. Hur man kan få större träffsäkerhet, som ger nya förutsättningar att lyckas bättre med det du önskar i alla sammanhang. Även när man arbetar hårt och mycket känner man att allting går med lätthet och tar rätt väg. Effekten blir att alla områden i livet berörs av Konceptet: ‘A Business Formula’.

Maria Mattsson är författare till boken: ’Livsformen – Så får du ut mer av livet’. Sedan hon publicerade boken har hon ägnat sin tid till att nå ut till fler; genom att möta människor i föreläsningar, workshops och i individuell handledning. Parallellt har hon fortsatt sitt skrivande och skapat ett Business Koncept: ’A Business Formula’, där hon även möter och inspirerar entreprenörer och ledare utifrån sina insikter och spaningar från sitt liv, sin entreprenörsbakgrund samt alla erfarenheter från att ha arbetat i ledande befattningar i 25 år. Hennes senaste tillskott i Business Konceptet presenterar hon som: ’Fortsättningen’, som också speglar hennes inre resa, till att finna den viktigaste nyckeln till framgång.