Föreläsningar & Workshops samt Affärscoaching & Mentorskap

Med Marias unika koncept “A Business Formula”.

Som vänder sig till företagsägare, ledare och specialister i företag och organisationer. Konceptet “A Business Formula” ger en genväg för dig och din professionella framgång, och i erbjudandet ingår både Föreläsningar och Workshops samt Affärscoaching och Mentorskap. Konceptet ger insikter och perspektiv för att nå Din fulla potential.

Det handlar om hur man får ut mer av sitt arbetsliv och affärsliv. Om hur man kan få en större träffsäkerhet som ger större förutsättningar att lyckas med det man vill, och det som krävs. Det handlar om att man ser rill att komma till sin rätt i alla sammanhang. Och även om man arbetar hårt så känner man att det går med lätthet, att det går sin väg. Som också förenas med din egen utveckling. Den du drömmer om.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng