Om M&M

Maria Mattsson vill genom ‘A Business Formula’ nå fram till Er som är ägare och ledare och förbättra hela Ert arbetsliv. Via sina workshops presenterar Maria sitt nytänkande i ett starkt business koncept för att förbättra arbetsdagen. Det ger dig en större träffsäkerhet som gör att du sparar tid. Det ger genvägar i arbetslivet. Genvägar för att nå dit du vill snabbare och enklare. Som också får en positiv påverkan på hela ditt liv.

Viktiga punkter som samarbete och teamwork tas även upp tillsammans med konflikthantering och problemlösning. Vidare vikten av hur man utformar större affärer och affärsmöten, ett nytänkande inför Era affärsrelationer, produktiva affärsmöten och affärsresor ger en ny form av tillfredsställande känsla för alla parter.

Om Maria Mattsson

Maria Mattsson arbetar som Inspiratör. Är Författare, Föreläsare och AffärsCoach. Hon har en gedigen affärs- och entreprenörsbakgrund. Uppvuxen i en entreprenörsfamilj, utbildade sig till civilekonom och arbetade i ledande befattningar i över 15 år, innan hon startade eget företag för 10 år sedan. Nu vänder hon sig åter till arbetslivet och affärslivet, och inspirerar ledare och entreprenörer med sitt Business Koncept: ‘A Business Formula’. Både med Föreläsningar, Workshops samt Individuell handledning, till ledare, ägare samt ledningsgrupper/styrelser.

För förbättrad användarupplevelse använder M&M Business cookies. Genom att besöka denna webbplats accepterar du användandet av cookies. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng