Så var den över, konferensveckan med Quality Business Network i Biograd, Kroatien. En vecka fylld av inspirerande föreläsningar, fina möten och samtal. Jag slutar aldrig att fascineras över kraften i alla möten och samtal. Tack till er alla för en fantastisk vecka. Och extra varmt tack till Siv Thuresdotter.

Min föreläsning i år handlade om Fortsättningen – Din inre resa. Det är mitt senaste tillskott i Business Konceptet: A Business Formula. Här delar jag med mig av vikten av att vara i kontakt med sig själv. Den inre vägvisaren, intuitionen är avgörande för all framgång. På alla plan. Inte minst i arbetslivet och affärslivet.

 

För förbättrad användarupplevelse använder M&M Business cookies. Genom att besöka denna webbplats accepterar du användandet av cookies. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng